Koncert

Az légy, aki vagy 

Debrecen Big Band – Charlie és Majsai Gábor koncert

2021. október 21. 19:00

Kölcsey Központ Debrecen

A tavaly, a Tavaszi Fesztiválra tervezett és a pandémia miatt elmaradt koncertünk, most az Őszi Fesztiválon kerül megrendezésre.

Ez a koncertünk kettős Jubeleumi koncert, ugyanis 15 éve játszunk Big Band zenét, és 10 éve zenélünk Debrecen Big Band-ként.

Ezen a Jubileumi koncertünkön a múlt, jelen és a jövő kerül színpadra. Ahol a megszokott Debrecen Big Band hangzás mellett, olyan új számok és olyan fellépőket hallhat, illetve láthat kedves közönségünk, amelyek újdonságok lesznek a Kölcsey Központ színpadán.

Ezen az őszi estén fellép velünk a „magyar Tom Jones” Majsai Gábor, – akit a „Swing nagykövetének” is hívnak – nem kell bemutatni a debreceni közönségnek, ugyanis Big Band-ünkkel fellépett a Virágkarneválon, a Szabadtéri Színpadon és többször a Kölcsey Központban.

E kerek évfordulón a rock, jazz, blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú énekese, a Liszt-díjas Horváth Charlie is velünk ünnepel. Charlie – akit valószínűleg minden hazai zeneszerető ismer – több formációban, rengeteg albummal és koncerttel a háta mögött olyan zenei pályafutást tudhat magáénak, amely szinte egyedülálló hazánkban.

A Jubileumi estünkön velünk lesznek zenész barátaink, Gyárfás István gitár, Lutz János basszusgitár, bőgő, Pusztai Csaba dob, Szabó Tamás zongora, Tulkán Péter trombita és Zsemlye Sándor szaxofon. Táncos barátaink is velünk lesznek, a Valcer Táncstúdió és Badacsonyi Róbert sztepptánc.

Aki, a kezdetektől fogva koncertjeinket konferálta, és aki most is velünk lesz, barátunk Fazekas László.

A rendezvényen védettségi igazolvány nem kötelező!

Várunk Mindenkit Szeretettel!